Sköna strumpor på golfrundan

 

Vi är ofta måna om vad vi har på oss när vi ska ut och spela golf. Det vi har på oss ska vara snyggt såväl som bekvämt för att vi ska trivas. Men i ärlighetens namn, hur ofta tänker du på vilka strumpor du bär? Det finns speciella golfstrumpor, men det är inte alla som har det som krävs för att dina fötter ska må bra. Ta en titt här för att hitta bra strumpor.

Satsa på högkvalitativa strumpor

När du ska gå länge, vilket du ofta gör under golfrundan, är det viktigt med strumpor som håller dina fötter torra. Du behöver alltså strumpor i material som andas för att svetten ska lämna huden. Det är också viktigt att du tar hand om dina strumpor på ett bra sätt. Använd därför bara naturliga tvättmedel när du tvättar dem så kommer de att hålla längre.

Om du brukar få ont i benen under eller efter din golfrunda är stödstrumpor ett bra alternativ. De ökar blodcirkulationen till benmusklerna och underlättar för återhämtningen efteråt. Idag finns det riktigt snygga stödstrumpor som ändå kommer med de hälsofördelar du önskar. Det viktigaste är att du väljer rätt storlek, genom att mäta dina vader får du koll på vilken storlek som passar dig.