Rätt klädd på golfbanan

Om du går och funderar redan nu på vad du ska ha på dig på golfbanan i sommar kommer här lite tips. Reglerna för vad som är acceptabelt att ha på sig har ändrat med tiden. Det är alltså inte längre lika strikt som det var förut, men några gamla stilar kommer alltid leva kvar. Idag finns det mer träningskläder att välja på och så välj alltså något du trivs i.

Stilar som lever kvar

Det finns såklart några klädesplagg som alltid kommer passa fint för golfbanan. Ett exempel är en stilren pikéskjorta. Idag finns det flera olika färger att välja mellan, eller du kanske föredrar ett snyggt mönster. Det finns mycket att välja mellan så handla något online redan idag.

Några andra klädesplagg som lever kvar är till exempel golfskor och golfbyxor. Men idag kan du även bära rosa skor om du så vill.

Nya trender

Sedan de rutiga byxornas tid på 80-talet har trenderna alltså ändrats inom golfvärlden, mer kan du läsa om det här. Senaste åren ha spelare mer och mer avvikit från den traditionella golfstilen. Idag är det även fler människor som väljer kläder de trivs i. Nu kan du gå till en sportbutik, eller beställa online, och välja det plagg du helst vill spela i.