Energi för en heldag på golfbanan

Vill du göra dig redo för en heldag full av aktivitet på golfbanan? Då kan det vara bra att ha med sig lite mat och dryck som höjer energin. En dag på golfbanan kräver full koncentration och precision. Detta kräver en del energi och det är lätt att bli trött, stressad eller tappa tålamodet.

Orka med dagen

För att inte bli alltför trött på golfbanan, kan du behöva fylla på med lite extra energi mellan slagen. Köp därför hem ett proteinpulver eller två och blanda en god dricka att ha med dig. Pulvret finns i massvis av olika smaker så att du kan hitta något som passar just dig. När du fyller på kroppen med lite extra protein, kommer musklerna orka jobba mer. Behöver du snabb energi som även är bra för magen, kan du köpa ett pulver med kolhydrater. Då får din kropp ett kick som hjälper dig prestera under dagen.

Vill du göra det ännu enklare för dig själv, kan du köpa energidrycker på burk att ta med dig. Även dessa finns i olika smaker och du kan välja om du vill ha en med, eller utan koffein. Klicka dig vidare här för att hitta rätt energihöjare för just dig.