Ta med lite snacks på golfbanan

Om du är golfspelare så vet du hur viktigt det är med rätt energi under rundan. För att du ska kunna prestera på topp under en tävling behöver du fylla på under tiden du är ute. Men även om du spelar för avkoppling och social samvaro behöver du energi för att kunna njuta av hela din runda.

Smarta mellanmål

Du behöver något som är enkelt, hållbart och inte kladdar. Det behöver även vara smidigt att ta upp och äta för att snabbt kunna lägga undan igen och fortsätta spela.

Bars

När du snabbt ska iväg är bars smidiga att slänga ner i golfbagen. Du kommer enkelt hitta något som passar just dig, oavsett om du är ute efter extra protein eller en viss smak. Om du har någon allergi är det inga problem. De finns glutenfria alternativ och även varianter fria från mjölkprotein. Självklart finns det även ekologiska produkter.

Snacks och frukt

Om du har frukt hemma så fungerar det också perfekt, bara du lägger dem skyddat i en låda. Nötter är perfekta för att öka energin, och idag finns det många typer av nyttiga snacks tillgängliga. Varför inte testa kokoschips eller torkad ingefära? Beställ här för att vara förberedd inför nästa runda!