Hitta dina perfekta golfklubbor

När du ger dig på en dags golfande, är det alltid roligast när det går bra. Det låter kanske klyschigt, men det är också sant. Det finns många variabler utöver dina kunskaper som spelar in för att få till en riktigt bra golfrunda.

Några kan vi påverka, andra inte. Dina skors passform är viktig och de ska sitta bekvämt på fötterna till exempel. Det är många kilometer på en golfbana. En annan är dina klubbor. De behöver vara precis rätt för dig, det kan ändra hela svingen och stabilisera putten.

Anpassa klubbor efter dig

Nästan alla saker på klubborna går att anpassa efter dig som golfare. En av dom är modellen på klubban. Det finns olika bredder som ger olika typer av slag. Höjden eller lie på klubban spelar också roll. Att klubban inte är för kort eller lång för dig. Till och med skaften på klubborna går att specialanpassa efter dina behov och efter hur din sving ser ut.

Det kan alltså vara lite av en djungel att hitta de perfekta klubborna, som tur är kan du hitta bra info om golf på showroom där du kan följa med experterna på golf när de testar sig fram bland klubbor och mycket mer.