Kombinera utbildning och golf

Har du planer på att du ska studera och du gillar att spela golf, varför inte kombinera utbildning och golf. Ta ett år eller två för att studera utomlands till exempel och spela golf på din fritid.

Det finns många möjligheter idag att kunna studera utomlands. Det finns flera olika länder att välja på och olika typer av utbildningar, det kan vara en språkresa eller om du vill utbilda dig på ett universitet eller college. Ta vara på tillfället om du tänkt att utbilda dig och har möjligheten att göra det utomlands.

I samband med dina utlandsstudier så är det ju perfekt att kombinera studierna med att öka dina golfkunskaper, det är ett par saker du bör tänka på innan du får börja spela golf i andra länder. Ta en titt på Golf Guiden Online, där får du lite tips på vad du bör tänka på. På många sätt är det liknande hur det är här hemmavid, men det är alltid bra att kolla upp hur det fungerar hos andra och att inte ta något för givet.

Om du kommer iväg utomlands för studier och golfspel så önska vi dig lycka till med båda sakerna, hoppas du kommer hem med mer kunskap och som bättre golfspelare.